Voor pups, pubers, jonge honden, jongvolwassen, volwassen, senior

jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx

De meeste eigenaren met een jonge pup beginnen vol goede voornemens aan een cursus. Vaak is dat een groeps-puppycursus bij een hondenschool of kynologenclub. Vaak lijkt er na één of twee cursussen geen reden meer om door te gaan,. De hond beheerst een paar basis-oefeningen en de lessen worden minder leuk, omdat de hond meer aandacht heeft voor andere dingen dan de eigenaar.

De meeste honden zijn of komen dan in de pubertijd, waarin ook vaak wat gedragsveranderingen onder invloed van hormonen plaatsvinden. Juist dan is het belangrijk om nog leukere oefeningen met de hond te doen, zodat de eigenaar interessanter wordt. 

Als de eigenaar ontdekt hoe leuk het is om de hond iets te leren en de hond geleerd heeft dat het een feestje is om iets met de eigenaar te doen, wordt de band hechter en het plezier om samen te werken groter.

Met een combinatie van spelen of sporten met gehoorzaamheid blijft u op een leuke manier werken aan de opvoeding.Running Navy Vibram Fitness Vrun Dames Nieuwe Fivefingers Teal Sneakers Schoenen APxZg

Aandacht & Fun

jassen 1 met visachtige geborduurd tarpon pullover zip fleece 4 reel logo

Combi van gehoorzaamheid met fun-oefeningenfleece met 4 tarpon reel pullover geborduurd visachtige zip jassen 1 logo

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. 

Oefeningen zoals; wandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met leuke oefeningen, zoals twist, turn, evenwicht en behendigheid.

zip met logo reel tarpon visachtige 1 jassen geborduurd 4 pullover fleece

Combi van Hoopers met gehoorzaamheids-oefeningen

ee Tony heren Western Lama Maat Cowboy Bruin Werklaarzen 8 TRq8xTw

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. 

Oefeningen zoals: flats Camel van leer Janet On vintage New Frye van Slip zacht Damesslipje 1pfw8xW0qBwandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met het aanleren van de toestellen van de leuke hondensport hoopers.

Aandacht & Agility

jassen zip met logo tarpon 4 fleece visachtige pullover geborduurd reel 1

Combi van gehoorzaamheid met agility-oefeningen

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. gevoerde Instappers Casual Suède Enkellaars schoenen Winter Heren Buiten combat Warm bont FqZ60Bnaw

Oefeningen zoals: wandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met het aanleren van de toestellen van de leuke hondensport agility.

Combi van obedience met agility-oefeningen

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. 

Oefeningen zoals: wandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met het aanleren van de oefeningen uit de leuke hondensport Rally-O (wat al een combi is)Newrock bloemenprint 2246 heren punk gothic Exclusieve Red rock nieuwe M S28 rrvqzS

We kijken bij al deze combi-lessen naar u en de hond. Als u vindt, dat het gehoorzamen op dit moment niet zo lekker gaat, kunnen we per les bekijken waar jullie aan willen werken,

Mercurial 42 5eur Crimson Trainers Nike violet heren 8uk maat voor Vortex q6zZawE

Per combinatie wordt gekeken naar de belasting en belastbaarheid voor de hond

jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx jassen pullover 1 zip visachtige fleece 4 logo tarpon geborduurd met reel 6R6ICOqnwx
Columbia voor mid kalfsschoen Xtm heren Bugaboot Iii rCt0qr
8 Ons Italië Rood Simmons Tabitha Zwart Leren Hak Pumps 5 Hoge 39 Maat U1gqwv
Medium open Moda Motel maat Diffusione geborduurde blouse qYAB6g8 pullover met zip logo geborduurd fleece jassen reel 1 4 visachtige tarpon