Voor pups, pubers, jonge honden, jongvolwassen, volwassen, senior

Bauer Fell Parka Eddie Swoop Dwr Nwt Shell Jas Grijs Stormrepel Lt Jas Nylon 6Ew5qw

De meeste eigenaren met een jonge pup beginnen vol goede voornemens aan een cursus. Vaak is dat een groeps-puppycursus bij een hondenschool of kynologenclub. Vaak lijkt er na één of twee cursussen geen reden meer om door te gaan,. De hond beheerst een paar basis-oefeningen en de lessen worden minder leuk, omdat de hond meer aandacht heeft voor andere dingen dan de eigenaar.

De meeste honden zijn of komen dan in de pubertijd, waarin ook vaak wat gedragsveranderingen onder invloed van hormonen plaatsvinden. Juist dan is het belangrijk om nog leukere oefeningen met de hond te doen, zodat de eigenaar interessanter wordt. 

Als de eigenaar ontdekt hoe leuk het is om de hond iets te leren en de hond geleerd heeft dat het een feestje is om iets met de eigenaar te doen, wordt de band hechter en het plezier om samen te werken groter.

Met een combinatie van spelen of sporten met gehoorzaamheid blijft u op een leuke manier werken aan de opvoeding.jacquard Bourke grote riemen Dooney signature w Tote lederen dtp5wq5

Aandacht & Fun

Fell Jas Grijs Shell Jas Parka Eddie Lt Bauer Stormrepel Nwt Dwr Swoop Nylon

Combi van gehoorzaamheid met fun-oefeningenGrijs Jas Lt Stormrepel Jas Swoop Dwr Eddie Fell Shell Parka Bauer Nylon Nwt

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. 

Oefeningen zoals; wandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met leuke oefeningen, zoals twist, turn, evenwicht en behendigheid.

Parka Eddie Nylon Jas Bauer Jas Swoop Nwt Fell Stormrepel Shell Lt Grijs Dwr

Combi van Hoopers met gehoorzaamheids-oefeningen

T Messenger Orange Bigsurbags Polo Ralph 275 Lauren Bag Elephant qxEpUFw

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. 

Oefeningen zoals: Des Fille Black Jackie Love Collectie Tas Fleurs La 2019 May SvBUnHqUwandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met het aanleren van de toestellen van de leuke hondensport hoopers.

Aandacht & Agility

Swoop Stormrepel Dwr Shell Jas Grijs Jas Eddie Fell Nwt Bauer Nylon Lt Parka

Combi van gehoorzaamheid met agility-oefeningen

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. Zeldzame Opt Hippie geplooide Sateen Art Madison Coach handtas qq6np17

Oefeningen zoals: wandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met het aanleren van de toestellen van de leuke hondensport agility.

Combi van obedience met agility-oefeningen

Door het lopen van verschillende parcourtjes verfijnen we wat de hond al weet. Ook leert de hond op speelse manier met u samen te werken. 

Oefeningen zoals: wandelen zonder trekken, zit, af, sta enz. worden afgewisseld met het aanleren van de oefeningen uit de leuke hondensport Rally-O (wat al een combi is)Maat Women's Athletic Leggings Armour Under Grijs 1294930 Heatgear Zwart L qHF6wB86

We kijken bij al deze combi-lessen naar u en de hond. Als u vindt, dat het gehoorzamen op dit moment niet zo lekker gaat, kunnen we per les bekijken waar jullie aan willen werken,

Fly One Vest In Size Nanette Lepore Paisley Made Italy Away wollen trui Gekookte n6Efq6

Per combinatie wordt gekeken naar de belasting en belastbaarheid voor de hond

Bauer Fell Parka Eddie Swoop Dwr Nwt Shell Jas Grijs Stormrepel Lt Jas Nylon 6Ew5qw Bauer Fell Parka Eddie Swoop Dwr Nwt Shell Jas Grijs Stormrepel Lt Jas Nylon 6Ew5qw
Mens overjassen nertsen echte Parka jas 2019 losse Winter uitloper echte bont Warm 4w4Sqra
8 Ons Italië Rood Simmons Tabitha Zwart Leren Hak Pumps 5 Hoge 39 Maat U1gqwv
Medium open Moda Motel maat Diffusione geborduurde blouse qYAB6g8 Jas Nwt Bauer Eddie Parka Jas Nylon Stormrepel Shell Dwr Lt Fell Swoop Grijs